Zwemvijvers en chloorvrije zwembaden

Ga op vakantie in je eigen tuin! Heerlijk! Ontspannen aan de rand van je eigen vijver, in je privézwembad of in die zááálige jacuzzi. Voor zomerse zwempret, zalige zenmomenten en vrolijk vakantiegevoel in je eigen tuin: neem contact op met Van Lancker tuinaanleg.
 
Bubbelen in de jacuzzi? Bestel jouw jacuzzi bij Van Lancker tuinaanleg of laat hem professioneel plaatsen door onze specialisten.
 
Van Lancker tuinaanleg legt de mooiste tuinvijvers aan. We werken met folie van onze partner HAP of met polyester van Ivan Vanbaelen. Een zwemvijver is een prachtig én natuurlijk alternatief voor een zwembad. Het plant- en lavagedeelte zuivert het zwemgedeelte en bezorgt je gegarandeerd minder onderhoud dan een klassiek zwembad. Een zwemvijver oogt bovendien zomer én winter mooi in je tuin. Of maak kennis met een chloorvrij zwembad. Combineer het comfort van een zwembad met het natuurlijke aspect van een zwemvijver. Resultaat? Het beste van twee werelden. Maximaal zwemplezier in de zomer? Dan wordt het water maximaal gezuiverd, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over algengroei. Is in de winter het uitzicht van de zwemvijver belangrijker, dan doet de natuur de volledige waterzuivering, net als in een vertrouwde zwemvijver.